Merk: Brodit
Model: 855641
Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen mits op voorraad bij leverancier


Informatie:
ProClip
Houd uw apparaat binnen handbereik en binnen handbereik in uw auto! De ProClip maakt het gemakkelijker en veiliger om draagbare apparaten in voertuigen te gebruiken. De ProClip is een montagebeugel die je aan het dashboard van je auto bevestigt. Op de ProClip kunt u elk accessoire installeren, bijv. een houder voor mobiele telefoon of ander communicatieapparaat.
De ProClip is autospecifiek, hij is op maat gemaakt voor elk automodel en heeft een perfecte pasvorm. De ProClip biedt een stevig montageplatform en is voor de meeste voertuigen in meerdere posities verkrijgbaar. Discreet ontwerp dat goed bij het interieur past. Veilig, netjes en handig!
De ProClip is eenvoudig te installeren, u doet het in een minuut! Je klikt de ProClip eenvoudig op zijn plaats in openingen in het interieur, je hoeft geen gaten te boren of speciaal gereedschap te gebruiken of het dashboard te demonteren. Inclusief gedetailleerde montage-instructies. De ProClip heeft AMPS-gaten voor eenvoudige installatie van een houder. Gemaakt van hoogwaardig ABS / Acetaal plastic. De kleur zwart. Ontwikkeld en geproduceerd in Zweden.
- Wil je kunnen wisselen tussen meerdere houders op dezelfde ProClip? Zie Brodit's MultiMoveClip.
- Installeer je grotere apparaten of zwaardere apparatuur? Zie Brodit's extra sterke montageplatforms en voetstukbevestigingen
Artikel nr .: 855641 - Center Mount
EAN: 7320288556413
Artikel nr. 855641 past op:
Seat Leon 2021 (voor Europa)

Geschikt voor:

Seat Leon 2021-2021