Opti Mount website

De Opti Mount website is zeer gebruiksvriendelijk!  De reacties zijn erg positief, maar we zullen de website blijven optimaliseren. Wij staan erg open voor suggesties van onze klanten. Ook horen wij het graag als u op website problemen ondervindt.

Makkelijk zoeken op merk-model auto of via: zoek op product - productgroep - merk model auto. Kort om: product  gevonden in een paar muisklikken.  

Social Media

Bij de website horen ook actieve Social Media campagnes. Op onze Facebook pagina en Twitter kanaal adverteren wij onder andere onze nieuwe aanbiedingen en nieuwe producten. De moeite waard om in de gaten te houden dus.

Website vernieuwen

Als u voor het eerste de website laadt, kan het voorkomen dat er oude gegevens worden getoond. Om de website up-to-date te bekijken, vernieuw de website door op CTRL + F5 op uw toetsenbord te drukken. Dit zorgt ervoor dat de website opnieuw geladen wordt. 

Adverteren op Optimount.nl

Op het startscherm van de website is een advertentieruimte voor dealers te zien. Heeft u interesse om te adverteren op onze website, neem dan contact op. Onze website heeft dagelijks circa 300 unieke potentiële klanten.

Nieuwe inloggegevens

Vanwege de veiligheid is uw gebruikersnaam voor het inloggen op de website gewijzigd in uw e-mailadres.

Uw wachtwoord is onveranderd. Bent u uw wachtwoord vergeten of wilt u uw gebruikersnaam wijzigen? Neem dan contact met ons op door op deze mail te reageren of via de onderstaande link.

Lukt het inloggen niet? Neem contact met ons op