De naam Opti Mount is een begrip in de autobranche, al ruim 21 jaar actief binnen de Automotive sector. Wij zijn een dynamisch bedrijf gevestigd in Dinxperlo.

Onze mensen zijn technisch zeer goed onderlegd en kunnen u daar waar nodig voorzien van informatie. Opti Mount kenmerkt zich binnen de branche als erg klantvriendelijk, flexibel en ondersteunend. Opti Mount heeft een grote klanten groep in de Benelux.

Opti Mount is distributeur/leverancier van diverse merken.

Wij zijn o.a. distributeur van ACV Een enorm assortiment met o.a. kabels,1 en 2 DIN-panelen, interfaces, aansluitmaterialen, Inbay enz. enz. Duitse kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een wand van ACV producten in uw winkel is van toegevoegde waarde. 

Ook voor THB Bury bent u bij Opti Mount aan het juiste adres voor Car-kits en accessoires. 

Zirkona of RAM-Mounts professionele tablet en laptop steunen enz. voor in de auto, vrachtwagen of bestelbus.

Wij leveren ook: Kuda, Brodit, Defa, Parrot, Carvision, Arat, Kram, Marter Sto&go, Hirschmann, TomTom, Calearo enzovoort.

Opti Sound:

Is de expert op Car HiFi gebied. Ons team bestaat uit professionals met een lange staat van dienst in deze branche. Wij bieden u technische ondersteuning en geven advies op maat.  Wij leveren alles uit voorraad, en hebben goede afspraken met producenten over levertijden.

Wij zijn importeur/ distributeur en leverancier van het Car Audio merk  Audio System. Een top merk met een lange historie. Voor alle marine audio vertegenwoordigen wij het merk American Bass. 

Heeft u het gewenste product op werkdagen vóór 17:15 uur besteld? Dan ontvangt u uw bestelling (mits op voorraad ) de volgende werkdag.

Neem vandaag nog contact met ons op!